Restaurants In Haarlem - De Beste Restaurants, Direct Te Boeken

Published Sep 28, 21
2 min read

Restaurant En Lunch - Haarlem: Diner

10x eten in Haarlem - Reispackersreispackers.nlRestaurant Haarlem - Heerlijk dineren in de binnenstad van Haarlemlunchhaarlem.nl
Een tijdje geleden vertelde ik jullie over mijn vijf favoriete hotspots in Haarlem. Dit keer is het tijd voor mijn in Haarlem. Dat was nog moeilijk kiezen, want Haarlem heeft zoveel leuke hotspots. Teveel om op te noemen eigenlijk. Omdat ik me beperk tot vijf hotspots, kies ik wel echt de allerleukste.

Want ze zijn allemaal de moeite waard. Een goede reden om af en toe naar te komen toch? Want naast dat je hier heel goed kan lunchen en eten, kun je hier ook erg goed shoppen of lekker op een terrasje zitten in de zomer. Bar Wolkers zit bij mij om de hoek - lunchen in Haarlem.

Frenchie Restaurant in Haarlem is een must gobysam.nlRestaurant in Haarlem? Dít zijn JAN's favorietenjan-magazine.nl


De Kale Pater in Haarlem - Menu, openingstijden, prijzen, adres van  restaurant en reserveren - TheFork (voorheen IENS)thefork.nlHigh tea in Haarlem e.o. Wij vonden 8 top locaties voor jeplanjeuitje.nl


Het is een hele fijn lunch/werk hotspot. Doordeweeks is het er lekker rustig, maar toch gezellig (een brunch in Haarlem). Een van mijn favoriete drankjes op de kaart is de Agroposta limonade met citroen en munt, zo lekker! Ook kun je hier terecht voor de frisdranken van Fritz, LemonAid limonade of de Chari Tea ijstheetjes.

Uit Eten In Haarlem - Waar Let Je Op Bij Het Kiezen Van Een Restaurant

De lunchkaart bestaat uit lekkere zuurdesem boterhammen met een warme homemade gehaktbal of extra gerijpte stolkse boerenkaas. Maar dat is niet alles natuurlijk. Voor een lekker taartje ben je hier ook op het juiste adres. De bediening is vriendelijk en de sfeer gemoedelijk. Kortom, een hele fijne hotspot. Bar Wolkers zit net even buiten het centrum, maar is alsnog goed te voet te bereiken.

By Lima is niet alleen een super gezellig tentje, je kunt er ook lekker gezond eten. Bijna alle gerechten op de kaart worden zelf gemaakt. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en seizoensgebonden producten. We like! Je kunt terecht bij By Lima voor een lekker ontbijtje, lunch of een borrel.

More from Uit-eten, Trouwlocatie

Navigation

Home